Belangenbehartiger van 100.000 winkeliers

Detailhandel Nederland behartigt de collectieve belangen van alle winkeliers in Nederland. Het doel is om het perfecte klimaat te creëren waarbinnen winkeliers optimaal kunnen ondernemen.

Wil je op de hoogte blijven?
Helaas, in verband met het stoppen van onze activiteiten per 31 december kunt u zich niet meer aanmelden.
Aanmelden

Over Detailhandel Nederland

Detailhandel Nederland behartigt de collectieve belangen van alle winkeliers in Nederland. Het doel is om het perfecte klimaat te creëren waarbinnen winkeliers optimaal kunnen ondernemen. Detailhandel Nederland vertegenwoordigt het midden- en kleinbedrijf (MKB) en grootwinkelbedrijf (GWB) en treedt met één gezamenlijk standpunt naar buiten. Dit versterkt de belangenbehartiging van de detailhandel bij de Nederlandse en Europese overheid.

Onze Thema's

De thema’s waar Detailhandel Nederland zich mee bezighoudt zijn Betalingsverkeer, Digitalisering, Europa, Sociale Zaken, Vestigingszaken en Winkelcriminaliteit. Ook komt Detailhandel Nederland in actie bij andere onderwerpen als de actualiteit erom vraagt.

Vacatures

Er ging iets mis bij het laden, probeer het later opnieuw.

Onze Standpunten

No items found.
No items found.

Campagnes

Detailhandel Nederland ondersteunt vaak campagnes van andere organisaties die ook van belang zijn voor onze achterban: de winkelier. Klik per campagne voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven?

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je succesvol aangemeld!
Oops! Something went wrong while submitting the form.