Home
/
Nieuws
/

UITNODIGING | Webinar: Rol van platformen in digitalisering van retail

Digitalisering
May 27, 2020

Digitalisering waaronder de ontwikkeling van platforms hebben impact op zowel retailers als consumenten. Sommigen denken dat deze platforms een einde kunnen inluiden voor veel retailers en merken. Anderen zien juist enorme kansen door de reikwijdte en innovatiekracht van de platforms. Wat zeker is, is dat de ontwikkeling van deze platforms vraagt om een andere positionering van retailers en merken.

Welkom in society 3.0! Een symbiose tussen mens en technologie waarin het een feit is dat niets meer heilig is. Om de transitie naar een platform gedreven samenleving te doorgronden is het vooral van belang om naar alle facetten die hier invloed op hebben te kijken. Hier zijn diverse experts vanuit de digitale industrie bij nodig op het gebied van IT, ethiek, data, security, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, privacy.

In dit webinar van Detailhandel Nederland en Thuiswinkel.org gaan we vanuit diverse invalshoeken in gesprek over de ontwikkelingen en de impact van platforms. Wat betekent dit voor de retailer?Blijf je trouw aan traditionele waarheden of is het tijd jezelf opnieuw uit te vinden? Wat betekent dit op het gebied van gewenste wetgeving, op het gebied van consumentengedrag, op het gebied van innovatie/digitalisatie en voor je merk? Allemaal vragen waarover we in gesprek gaan tijdens dit webinar.

Begeleid door Krijn Schuurman gaan de volgende“tafelgasten” op donderdag 4 juni van 13.00 uur tot 14.00 uur met elkaar het gesprek aan:

●      Thierry Aartsen – lid tweede kame voor de VVD

●       Kitty Koelemeijer - Professor Marketing & Retail op Nyenrode Business Universiteit

●      Jasper Verbunt – CEO Red Kiwi en bestuurder bij Dutch Digital Agencies

●      Just Hasselaar – Beleidsadviseur platformeconomie bij Thuiswinkel.org

●      Marjolein Verkerk – Manager PublicAffairs Bol.com

Zorg dat je erbij bent: je kunt je vragen live stellen aan de moderator en de tafelgasten. Meld je nu aan via deze link en laat je inspireren!

Over Detailhandel Nederland

Detailhandel Nederland behartigt de collectieve belangen van alle Nederlandse winkeliers. om het optimale klimaat te creëren zodat winkeliers kunnen doen waar ze goed in zijn.

Over Thuiswinkel.org

De belangenvereniging heeft in de kern van haar activiteiten staan dat het vertrouwen in online retail vergroot moet worden en zet zich al twintig jaar in voor de bescherming van zowel de consument als de webwinkelier.

Wil je op de hoogte blijven?

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je succesvol aangemeld!
Oops! Something went wrong while submitting the form.