Home
/
Nieuws
/

PERSBERICHT | Detailhandel Nederland partner Shopping Awards 2020

Algemene zaken
January 14, 2020

Detailhandel Nederland is branchepartner geworden van de Shopping Awards. De Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks verschillende prijzen uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Met de uitreiking hiervan wordt een positieve bijdrage geleverd aan e-commerce - het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel. Dit jaar is de opzet gewijzigd. Consumenten én vakexperts bepalen dit jaar de winnaars. Op donderdag 26 maart 2020 worden de Shopping Awards voor de 19e keer uitgereikt.

Totstandkoming uitslag

In de maand februari kunnen consumenten stemmen op webwinkels én zij worden gevraagd webwinkels met een cijfer te beoordelen. De stemmen en de beoordelingen van consumenten bepalen voor de helft wie de Shopping Awards in 10 categorieën gaan winnen.
Daarnaast bepalen vakexperts voor de andere helft wie de winnaars worden van de Shopping Awards. Zij worden in februari gevraagd om online aan de hand van vijf vragen, vijf webwinkels te beoordelen in vijf verschillende categorieën.

Vernieuwde opzet

Doel van de vernieuwing is om de de verkiezingen via het Songfestival model en Wisdom of the Crowd-principe transparanter, eerlijker en daarmee beter te maken. Daardoor zijn de Shopping Awards voor iedereen toegankelijk en krijgt iedere webwinkel een faire kans om een Shopping Award te winnen.

Waarom meedoen?

Natuurlijk doet iedereen mee om te winnen! Voor elke deelnemer is er tevens na afloop van de uitreiking een gratis rapport waarmee de scores (zowel van consumenten als vakexperts) te zien zijn ten opzichte van de benchmark.

Iedereen kan meedoen

Niets staat webwinkels in de weg om mee te doen en de webwinkel te laten beoordelen door consumenten en door vak-experts. Inschrijven kan nog tot 31 januari, begin maart worden de nominaties bekend gemaakt en op 26 maart worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het Shopping Awards gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee!

Korting

Leden van aangesloten brancheorganisaties krijgen een korting bij inschrijving van 250 euro. Inschrijven kan nog maar tot 23 januari 2020.

Wil je op de hoogte blijven?

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor de nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je succesvol aangemeld!
Oops! Something went wrong while submitting the form.